Zoek in Schoten:

Maatjesavond 2014

Terug

Datum 03-06-2014
Locatie Festina Lente aan het Steen te Antwerpen
Details

 

Beste Scotalid,

Allemaal kijken we uit naar de zon en de zomer – en vooral naar die welverdiende zomervakantie.

Maar voordat het zover is komen we allen nog een keer samen voor onze felbegeerde Maatjesavond die dit jaar opnieuw zal doorgaan op de “ Festina Lente ” met uiteraard een mooie rondvaart.

Ook dit jaar zal er spijs en drank in overvloed zijn – zo staat er op het menu natuurlijk de Hollandse maatjes alsook een waaier van andere lekkernijen.

Variatie genoeg om er weeral een feestelijke en culinaire avond van te maken.

Na al het spijs en drank moeten die calorieën er weer worden afgedanst en zal onze DJ van dienst de dansvloer laten daveren tot in de late of vroege uurtjes.

Mis dit niet en kom met zijn allen op woensdag 25 Juni naar de Festina Lente aan het Steen waar we U verwelkomen om 19.00 Hrs met een aperitief - wees zeker op tijd want de rondvaart zal tegen 20.00 Hrs starten.

Ook dit jaar zullen we met drankenbonnen werken die aan 10.00 € het stuk verkrijgbaar zijn met per kaart 8 coupures – aan te kopen aan de ingang.

Voor onze leden is toegang voor 2 personen tot de Festina Lente en het buffet volledig gratis en krijgt U bij aankomst nog één drankenkaart ter waarde van 10,-€ aangeboden.

Ook dit jaar kan U vrienden – familie – zakenrelaties etc uitnodigen. Voor uw genodigden komt de prijs op 55,-€ incl BTW (factuur te verkrijgen) – hierin zit dan inbegrepen een welkomstaperitief en gebruik van het volledige buffet + dans en plezier.

Wij hopen alvast op een massale opkomst zodat ook weer deze avond een topavond wordt waar we nog lang over zullen napraten

Inschrijven kan enkel via de mail die U heeft ontvangen.

 

Tot binnenkort op de Festina Lente en hopelijk is de zon volop van de partij

Het Scota team

 

 

 
Scota.be
Bergsebaan 135
2960 Sint-Job-In-'t-Goor
België

T: 03 650 04 04
F: 03 650 04 05

 

 

 


 

Terug