Zoek in Schoten:
Belgium Wine Watchers
  • Uilenbaan 148a
  • 2160 Wommelgem
  • 03 295 60 60
  • 03 295 06 06
  • Website

franse wijnenEr zijn veel bedrijven die wijn verkopen! Maar hoeveel bedrijven hebben nu echt verstand van oude wijnen?
Belgium Wine Watchers b.v.b.a. heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van oude topwijnen.

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan zagen wij dat het vinden van goede oude wijnen, maar ze ook aan te kunnen bieden tegen een reële prijs, een vak apart is. Noemt u het gerust maar een specialisme. Het speurwerk naar die mooie flessen, het kruipen in vochtige kelders, het bezoeken van de vele internationale veilingen e.d. werpt nog steeds zijn vruchten af. Wij durven te stellen dat wij er steeds beter in slagen om bijzonder mooie flessen te vinden.

 

Château Petrus, Château d'Yquem of een fraaie oude Margaux ...
Topflessen tegen een betaalbare prijs.

Zoekt u bijvoorbeeld een enkele oude fles, of wellicht een hele kist, van Chateau Petrus, Chateau D’Yquem of een fraaie oude Margaux dan bent u bij ons aan het goede adres. Topflessen tegen een betaalbare prijs.

Heeft u er overigens wel eens aan gedacht om uw vriend(in), partner, relatie e.d. een fles wijn te geven met een jaar van botteling die gelijk is aan haar / zijn geboorte jaar? Een unieker cadeau is er ons inziens niet.

Op onze website kunt u ook wijn zoeken op basis van land/regio (oorsprong), kleur, volume en Parker Rating. Daarnaast bieden wij ook een ruim gamma aan exclusieve Champagnes en Porto's (portwijnen).

Onze website is slechts een beperkte weergave aan wat wij u aan mogelijkheden kunnen bieden. Zitten de flessen die u zoekt er niet bij? Geen probleem wij vinden hem voor u ! En heeft u nog oude wijnen die u kwijt wilt aarzel dan niet ons te contacteren.

U zult in de praktijk ervaren dat het plezierig en professioneel zaken doen is met Belgium Wine Watchers b.v.b.a.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Netlog